Wie zijn wij?

'Snoep je blij' is een idee wat is ontstaan tijdens onze eerste Corona-lockdown in maart en april van 2020. We zochten een manier om onze familie en vrienden, die we niet mochten of konden zien, te bereiken. Hen te laten weten dat we aan hen dachten, ze misten, van hen houden. Een mailtje of een briefje is leuk, een boodschap met een verrassing, een geschenkje, is nog veel leuker! Maar wat kan je sturen wat niet snel slecht wordt, niet breekt tijdens het transport en alle leeftijden aanspreekt?

Snoep. 

Wie houdt er niet van snoep? Snoep brengt je zo terug naar je kindertijd. Snoep was en is een geschenk, een beloning. Zet wat snoep op tafel en kijk wat er gebeurt. Mensen waarvan je het niet meteen verwacht blijken de grootste snoepers. Iedereen heeft andere favorieten en velen hebben zelfs een verhaal bij de één of de andere snoep.

We schreven 'IK MIS JE' op een doosje, stopten het vol met snoep en gingen het 's avonds in brievenbussen stoppen of aan deuren zetten.

Iedereen werd er blij van en 'Snoep je blij' was geboren.

Hopelijk worden jij en de persoon of personen aan wie je een doosje met een boodschap en snoep schenkt hier even blij van. 

En niet vergeten, tandjes poetsen achteraf hé!

Schenk, snoep, geniet en herhaal.

 

Babs, Chloé, Camille, Indiana, Noah en Koen