Veelgestelde vragen en (gelukkig ook) antwoorden!

Heb je een vraag voor ons aarzel dan zeker nooit om te mailen naar info@snoepjeblij.be of koen@dejongens.be we proberen je zo snel als mogelijk te contacteren.

Het kan echter zijn dat je het antwoord op één van je vragen sneller hieronder vindt, bij onze meest gestelde vragen & antwoorden.

WAT KOST HET OM EEN DOOSJE TE VERZENDEN?

Wij werken met Bpost en vragen 4,95 euro per adres in België. 

KAN JE VERSCHILLENDE DOOSJES NAAR VERSCHILLENDE ADRESSEN STUREN BINNEN 1 BESTELLING?

Niet op de website. Sorry! We werken eraan maar voorlopig moet je voor élk ander adres een aparte bestelling doen. Aarzel niet ons te contacteren mocht je meerdere doosjes (+5) naar verschillende adressen willen sturen. Bedrijven die hun werknemers willen verrassen met een snoepdoosje kunnen zo hun bestelling en leveradressen rechtstreeks aan ons bezorgen. Wij doen de rest! 

WANNEER KOMT EEN DOOSJE AAN?

Doosjes -op een werkdag- besteld voor 12.00 uur worden door Bpost meestal de volgende (werk)dag, soms pas na twee (werk)dagen, geleverd.

Het lukt ons, op dit ogenblik, om elk doosje wat besteld wordt voor 12.00 uur nog op dezelfde werkdag te vullen en naar Bpost te brengen (Bpost is dicht op zon- en feestdagen). Als je na 3 werkdagen nog steeds geen nieuws zou hebben van je pakje kan je het best eens informeren bij je postbode en bij de buren. Hebben zij je pakje ook niet gezien of reeds opgegeten dan kan je het best met ons contact opnemen (info@snoepjeblij.be).

HEBBEN JULLIE OOK VEGAN OF VEGETARISCHE SNOEPJES?

Ja! En daar zijn we blij om. Al zou je opkijken van het aantal bekende en zeer populaire snoepjes (bijv; Haribo Dragibus Soft) die eigenlijk ook vegan zijn omdat ze geen gelatine (bindmiddel van dierlijk oorsprong) bevatten. Toch voorzien wij voor vegetariërs snoep van het bekende en erg lekkere merk FAAM. In de Snoepiewoepie-collectie of assortiment (mix) vind je onder de keuze 'Een beetje', 'Veel' en 'Heel veel' ook de keuzemogelijkheid om een 'vegan' of 'suikervrij' doosje te kopen. En ze zijn minstens even lekker!